Jeep Wrangler 392 anpassad för matlagning och den amerikanska vildmarken

JEEP. Marco Hernandez har totalanpassat sin Jeep Wrangler 392 för sina äventyr i den amerikanska vildmarken. Brad från TrailRecon.com, med nästan en halv miljon prenumeranter, intervjuade Marco, som satsat på att göra sin rullande fotoverksamhet självförsörjande.

Wranglern med sina specialanpassningar för fältliv är självförsörjande på elektricitet och den har flera rejäla batteripack bla ett mobilt batteri av märket Jackery. På biltaket finns ett uppfällbart taktält.

Bilen har ett avancerat släp som rymmer ett kylskåp och en frys full med mat, ett kök med rejäla matlagningsytor och en utfällbar markis. På taket av släpet finns en stor solpanel.

TrailRecon 2021. Foto: TrailRecon.com
TrailRecon 2021. Foto: TrailRecon.com

Wranglern är även utrustad med kommunikationssystem som tex en HAM-radio och extraantenner. Marco verkar kunna klara sig i månader i vildmarken. Hans YouTube-kanal heter OverlndX och den har många matlagningsvideos. Marco som är fotograf verkar föredra mexikansk mat.

I januari startade Brad och Marco och några andra vänner en resa Trailrecon 2021 igenom USA:s alla 50 delstater. Den gemensamma nämnaren är terrängbilar och äventyr.

Text: Dieseltrim | Bilder: Trailrecon.com (YouTube)

Relaterat