Jeep Wrangler 2018 – Uppgifter om nya modellen har läckt

Jeep Wrangler 2018 - Bild: JLwranglerforums.com

Uppgifter om den kommande Jeep Wrangler årsmodell 2018 har läckt ut via återförsäljarnas datasystem enligt JLWranglerForums.com. Det skriver Fox News. Modellen kan utrustas med tre storlekar på motorn, olika fällbara hard och soft powertops, utvecklad fyrhjulsdrift och något enigmatiskt som kallas ”Trail Rail Management System”. 

Bilspanare har sett den nya modellen testas på Michagans Silver Lake Sand Dunes som Jeep använder som testbana.

”The inclusion of all of these features has been widely rumored in the build-up to the Wrangler introduction, but perhaps the biggest surprise spotted in the dealer system is an optional Selec-Trac full-time AWD system.” – Fox News

Jeep säljer hela 18,000 stycken av modell Wrangler per månad uppger Truckyeah.jalopnik.com och när Jeep kommer med en ny modell är det många som är nyfikna på om de ska köpa en Wrangler som alla redan har eller en ny modell som kostar mer.

Trots att uppgifterna som läckt ut kan vara riktiga är det inte säkert att Jeep vid lanseringen konfigurerat den nya modellen på det sätt som läckt ut. Jeep kan ändra sig eller de kan medvetet ha släppt ut falska uppgifter för att vilseleda konkurrenter på marknaden.

Text: Bilverkstad Bromma