Rekonstruktion av krockad 2017 Dodge Viper med hjälp av 6ya.com

Foto: 6ya.com
Foto: 6ya.com

 

Alex berättar hur han med hjälp av tjänsten 6ya.com, som kopplar samman mekaniker som kan svara på frågor, fick hjälp med att få tag på beteckningar på de delar han behöver för att rekonstruera en krockad 2017 Dodge Viper.

Alex säger att han la ned flera timmar på att söka på information på nätet, men utan att lyckas. I det läget är det bättre att  kunna ringa en fysiska person. Så gjorde Alex och med sin mobilkamera kunde filma detaljer i bilen han sätter ihop.

Mekanikern som han ringde kunde omedelbart identifiera vad delen han behövde heter. Därefter blev det enkelt att finna och beställa delen på nätet.

Tjänsten 6ya är amerikansk. Om tjänsten fungerar från Sverige är oklart.

Obs: Detta är ej en reklamtext utan endast ett tips för dig som bygger och reparerar bilar.

www.6ya.com/rebuild