Motoriserad kabinväska sparar trötta ben på stora flygplatser – Dieseltrim Bilverkstad Bromma

Modobag - motoriserad kabinväska - Pressfoto

Det här är onekligen både en brilliant och rolig uppfinning, en motoriserad kabinväska som tar dig igenom stora flygplatser utan ansträngning.

Modobag har inbyggd GPRS-GSM tracking och två USB-portar för att ladda mobil och surfplatta. Spårsystemet gör att du själv kan se var väskan befinner sig om den kommer bort under en flygning. Inomhus är rekommenderad maxhastighet 8 km/tim och utomhus 13 km/tim.

I en film från tillverkaren används Modobag tom som en moppe i stan. Det ser faktiskt ut som om det behövs hjälm i kurvorna.

Tillverkaren som räknat på tidsvinsten med denna kabinväska uppger att den tar dig tre gånger snabbare till din destination på flygplatsen i jämförelse med att du måste promenera och du slipper dessutom bli svettig och trött.

Modobag klarar maxmåtten för hur stor en kabinväska får vara och tillverkaren säger att motor och kringsutrustning endast tar 15% av volymen i väskan. Utanpå finns stora fickor för surfplatta och annat löst.

Text: Dieseltrim Bilverkstad Bromma