Stora husbilsbehov? Bimobil kan skräddarsy efter dina önskningar

Bimobil

Dieseltrim skrev tidigare om Bimobil EX 480 Expedition Camper, som är en terränggående husbil för hela planeten med IKEA-känsla. Bolaget kan skräddarsy en husbil efter dina önskemål om behoven är större än vad de vanliga husbilsmärkena kan leverera.

Bimobil skriver att de kan bygga en husbil anpassad för rörelsehindrade eller tex expeditioner som behöver ha med ett mobilt laboratorium eller verkstad. Företaget som tillverkar husbilen startades 1977 av den mekaniska ingenjören Raimund von Liebe som började tillverka husbilar.

Idag har företaget 60 anställda och det tillverkar 100 husbilar per år. Bimobil har alltså vuxit med 10 anställda sedan vår blogg Bilverkstad.cc i april 2015 skrev om företaget.

Text: Dieseltrim bilverkstad Bromma

Bimobil.com