EXTRALJUS. Dieseltrim erbjuder dig som nykund 15% rabatt på extraljus av märket STEDI. Här nedan finns ett exempel på den höga prestanda som du får. Exemplet är STEDI Type-X PRO LED som säljs i 2-pack.

Ordinarie pris: 9195 kronor per par minus 15% rabatt blir 7815 kr

Boka montering – ring 08-26 41 13

STEDI Type-X PRO LED ger dig en maximerad ljuseffekt och tillförlitlighet på nivåer som överträffar de mest respekterade aktörerna i branschen. Du får en kastlängd på hela 1,15 kilometer och en homogen bred stråle som ger dig en mycket god och bred sikt framför fordonet.

Fästena på Type-X PRO är konstruerade för att motstå långvariga och extrema påfrestningar. Type-X Pro är utrustad med 37 st Oslon High-Flux-dioder som ger en mycket hög ljustäthet.

Den hårdbelagda optiska linsen är stark som skottsäkert glas vilket gör den praktiskt taget oförstörbar. En UV-stabilisator säkerställer att linserna verkligen tål att användas över lång tid utan missfärgning eller UV-nedbrytning.

STEDI Type-X PRO LED Extraljus 2-pack
STEDI Type-X PRO LED Extraljus 2-pack. Bild: Extraljuskungen.se

Extraljusens fokus utgår från förarens sida. Ljuset är jämnt fördelat och det reducerar slöseriet med ljus i oväsentliga zoner som uppe bland trätoppar och omedelbart framför fordonet.

STEDI Type-X PRO 6 har dessutom inbyggda reflektorer för bredd som ger ännu bättre ljusfördelning ut i vägkanterna.

Läs mer om STEDI Type-X PRO LED som Dieseltrim monterar.

Boka montering – ring 08-26 41 13

Ljusfördelning för STEDI Type-X PRO LED. Foto: Extraljuskungen.se
Ljusfördelning för STEDI Type-X PRO LED. Foto: Extraljuskungen.se