Nya Fiat Toro 2022 – för transport, arbete och fritid

FIAT TORO 2022. Fiat har i dagarna presenterat den nya modellen Fiat Toro 2022. Förväntningarna är höga. Fiat lovar hög nivå prestanda, förnyad designad interiör, online-funktioner och vassare teknologi. Bilen har ny motor med 185 hk, den starkaste turbo-flexmotorn som producerats i Brasilien.

Nya Fiat Toro 2022 är som gjord för transport, arbete eller fritid och du får garanterat körglädje som få andra fordon på marknaden, lovar Fiat.

Fiat Toro har fått en ny turboladdad 1,3-litersmotor som matas med bensin eller etanol. Det levererar 185 hästkrafter och ett vridmoment på 270 Newtonmeter som uteslutande kanaliseras till framhjulen via en sexväxlad automatisk växellåda.

Dieselmotorn mest kraftfull

Beroende på motor finns att tillgå både en 4×2 och 4×4-version. Den mest kraftfulla motorn när det gäller transport är en 2,0-liters turbodiesel med 170 hk och 350 Newtonmeter som skickas till båda axlarna via en nio-växlad automatisk.

Du kan växla mellan stads- eller terrängkörning, med 4×2 eller 4×4 dragkraft.

Nya Fiat Toro 2022 har fått en helt ny insida

Fordonet har fått en moderniserad interiör, ny instrumentpanel och mittkonsol med ett nytt multimediecenter på upp till 10,1 tum och en komplett plattform av anslutna online tjänster och funktioner som: underhålls-, säkerhets- och räddningstjänster, navigering, virtuell assistans, WiFi och underhållning, Advanced Driver Assistance System (ADAS) med autonom nödbromsning, automatisk strålkastarbyte samt förarassistansutrustning som ger körkomfort och säkerhet.

Fiat Toro 2022. Pressbild: Fiat
Åk till torget och storhandla med din Fiat Toro 2022. Pressbild: Fiat

Nya Fiat Toro 2022 har fått en helt ny insida

Fordonet har fått en moderniserad interiör, ny instrumentpanel och mittkonsol med ett nytt multimediecenter på upp till 10,1 tum och en komplett plattform av anslutna online tjänster och funktioner som: underhålls-, säkerhets- och räddningstjänster, navigering, virtuell assistans, WiFi och underhållning, Advanced Driver Assistance System (ADAS) med autonom nödbromsning, automatisk strålkastarbyte samt förarassistansutrustning som ger körkomfort och säkerhet.

Pris och marknadsintroduktion

Fiat Toro 2022 når marknaden först i Brasilien i följande versioner: Endurance, Freedom, Volcano, Ranch och Ultra. Priset börjar på 175,000 kr och går upp till 290,000 kr.

Text: Dieseltrim Bilverkstad

Relaterat